Hyaloronsyrefillere – effektive og populære

Vi tilbyr de mest populære hyaloronsyrefillerne på markedet

Mange tror at fillere betyr overdimensjonerte lepper og et unaturlig utseende. Hos Kosmed etterstreber vi å skape et harmonisk og proporsjonert uttrykk, basert på din anatomi.

Hyaluronsyrefillere består av en serie produkter som er utviklet for løse ulike problemer. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert, spenstig og smidig. Etter hvert som vi blir eldre reduseres mengden hyaluronsyre i huden, og huden taper volum. Mange kan eksempelvis få hule kinnben, søkk under øynene eller udefinerte kjeveben.

Ved hjelp av ulike typer fillere kan dette volumet bygges opp igjen, slik at du får ditt ungdommelige ansikt tilbake. I tillegg kan ulike trekk fremheves, som for eksempel lepper, kinnben eller annet. Dette skjer ved at en filler-gel sprøytes inn under huden og jevner ut linjer og rynker, og gir huden mer volum.  De fleste fillere inneholder også Lidokain, et bedøvende middel som gir en mer behagelig behandling.

Hyaluronsyrefillers revitaliserer; reduserer eller jevner ut rynker, linjer og folder for et friskere og mer strålende utseende, den løfter; gjenoppretter tapt volum i kinn og hake, gir en lett løftende effekt.

Hyaloronsyrefillere - effektive og populære » KosmedHyaluronsyrefillers definerer; endrer og redefinerer leppe- og ansiktskonturer.

Behandlingsområdene er ansikt, hals, brystparti og hender. Gis som injeksjoner med en svært tynn nål.

Behandlingen tar fra 10-30 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles. Det er ikke spesielt smertefullt, men du kan be om en lett bedøvelse med bedøvelseskrem dersom du ønsker det. Det er svært lite bivirkninger til behandlingen, men det kan oppstå små blåmerker ved innstikkstedet, lett hevelse og ømhet. Dette går over i løpet av noen dager. Små kuler i underhuden kan oppstå, de synes ikke, men kan føles. Dette er svært sjeldent og forbygges ved lett massering av området i noen dager etter behandling. Behandlingene gir umiddelbar effekt og langvarige resultat uten at det er permanent.

Varigheten er ca 6 – 12 måneder, men kan variere litt fra person til person og området som behandles.