Kosmed Larvik: Våre spesialbehandlinger

Spesialbehandlinger

Flere års erfaring, jevnlig kursing med bransjens ledende profiler og møter med våre kunder har lært oss i Kosmed at det er noen spesielle kombinasjoner av behandlinger som gir eksepsjonelt gode resultater. Disse har vi satt sammen i pakker, som gjør at du kan få det beste vi har å tilby til en ekstra god pris! Vi anbefaler at man utfører våre spesialbehandlinger jevnlig, da hud er ferskvare. I likhet med muskler må også huden trenes jevnlig, dersom man ønsker å bevare den ung, frisk og med spenst!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon

Trippelbehandling

PRIS: 2.500

Vår populære trippelbehandling inkluderer en tilpasset peel, mesoterapi, dermapen og maske. Dette betyr at vi renser og desinfiserer huden din, før vi pensler på en medisinsk peel som er riktig for både din hudtilstand og hva du ønsker å oppnå. Deretter utfører vi mesoterapi – hvor vi plasserer en cocktail av næringsrike og aktive ingredienser dypere ned i huden din, enten ved flere små stikk eller ved å bruke butt kanyle. Ingrediensene kan være vitaminer, antioksidanter, bioaktive substanser og andre fuktighetsgivende, beskyttende og hudoppstrammende ingredienser. Videre følger vi opp med microneedling ved hjelp av Dermapen 4 – som er et meget effektivt verktøy for hudforbedring, reduksjon av arr, oppstramming og som stimulerer til kollagendannelse og spenst. Dermapen trenger skånsomt ned i det dypeste hudlaget (dermis), og gir næring til cellene. Det hele avsluttes med en behagelig og næringsrik maske, som har beroligende effekt på huden.

Resultatet av en trippelbehandlig er at huden får stimulert celledannelse og får næring i alle lag. Dette gir forbedret spenst, glød og energi, og vil kunne redusere synligheten av linjer, porer og arr. Behandlingen vil ikke påvirke mimikk, med mindre du ønsker å kombinere med Botox. Det er lite nedetid forbundet med behandlingen, men dersom du ønsker en sterk medisinsk peeling, må du regne med noe flassing 3-5 dager etter behandling. Trippelbehandlingen kan gjentas etter 3 – 7 uker, avhengig av hvor sterk behandling du ønsker.

Signaturbehandling

PRIS: 2.990

For å oppnå et enda bedre resultat kan vi i forkant av trippelbehandlingen gi deg en «laserboost» tilpasset din hud. Dette kaller vi vår Signaturbehandling, og anbefales til de som ønsker seg ytterligere resultater for sin hud. Velger du Signaturbehandlingen får du altså hudforbedring med laser for kun 490,- (mot normalt fra 2.000,-).

Resultatet av en Signaturbehandling hos Kosmed er at huden får stimulert celledannelse og får næring i alle lag. Dette gir forbedret spenst, glød og energi, og vil kunne redusere synligheten av linjer, porer og arr. Behandlingen vil ikke påvirke mimikk, med mindre du ønsker å kombinere med Botox. Det er noe nedetid forbundet med laseren, og dersom du ønsker en sterk medisinsk peeling må du også regne med noe flassing 3-5 dager etter behandling. Signaturbehandling kan gjentas etter 3 – 7 uker, avhengig av hvor sterk behandling du ønsker.

 

Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss nå!