Hudfornyelse og problemløsing med laser

Fotona kombinasjonslaser med fantastiske muligheter

Fotona Sp Spectro er en kombinasjonslaser med Erbium og Nd:YAG, og har fantastiske muligheter. Fotona Sp Spectro er anerkjent som blant annet gull-standard for behandling av kar i ansikt og på ben, samt aktiv akne og oppstramming av hud både i ansiktet og på kroppen. Den benyttes til alle slags hudslipinger og kirurgi, fjerner lett akne-arr og vorter/utvekster.

 

Laserbehandling før- og etterbilder : Kosmed i LarvikAktiv akne/aknearr

Fotona laserbehandling behandler aktiv akne, forebygger ny akne og behandler arr etter akne. Den er rimeligere enn mange andre løsninger og man unngår bivirkninger av medisiner. Ved behandling av aktiv akne vil laserstrålene målrettet treffe talgkjertlene og man reduserer dermed risikoen for ny utvikling av aknebetennelse. Laserstrålen varmer opp og ødelegger de aktive talgkjertlene. Resultatet er et jevnere hudområde med minimal kviseproblematikk. Normalt 2-4 behandlinger. Ved aktiv akne kan man behandles med en ukes mellomrom.

Man må ikke gå på antibiotikabehandling og A-krem de siste 3 dagene før behandlingen. Vedlikeholdsbehandling ved behov.

Stimulerer til hudfornyelse og produksjonen av nytt kollagen

Hudområder med akne-arr behandles ved at laseren på en skånsom måte stimulere til hudfornyelse og produksjonen av nytt kollagen i huden. Kollagenet bygger opp huden og fjerner/reduserer de store porene. Hudfornyingen er nøyaktig, kontrollert og ufarlig. Behandlingen kan sammenlignes med en medium dyp laserpeeling. Det er ikke en smertefull behandling, men man må regne med rødhet og sårhet i huden i 2-5 dager, man flasser gjerne etter 3-5 dager.

Arrbehandling

Det er enklere enn du tror å få bort skjemmende arr og strekkmerker. I motsetning til de tidligere laserteknologi med skrelling av huden lag for lag, og hvor pasienten etter behandling ble fryktelig sår og hadde mye ubehag, har vi i dag en helt ny metode. Laseren lager mange små veier ned i huden. Huden rundt disse veien vil begynne å reparere og vi får en hudfornyelse som går nedenfra og opp og ikke bare en sår overflate. Behandlingen er skånsom og tilhelingen rask. Behandlinger er både overfladisk og dyp (dual-behandling), en omfattende arr-behandling som gir umiddelbare synlige resultater.

Svært effektivt og øker blodsirkulasjonen rundt og i arret

Arrbehandlingene er svært effektive og tar ikke bare for seg arrets estetiske utseende, men bidrar også til å øke blodsirkulasjonen rundt og i arret. Hudens overflate blir forbedret samtidig bygges det opp nytt, sunt vev fra bunnen som fyller ut dype groper. Kollagenet i huden er essensielt for hudens utseende. Laseren stimulerer kollagenet til å bygge seg opp.

Ønsker man ytterligere forbedring av huden kan vi også tilby en mild ablativ behandling (skrellende). Normalt trenger man 2-3 behandlinger, av og til 4.

Pigmentering

Laser er det ideelle verktøy, anerkjent i det medisinske miljøet, for effektiv behandling og fjerning av godartede pigmentlesjoner. Med Fotona laser kan man behandle mange pigmentproblemer:
føflekker, leverflekker, solskader, “gammelmannsflekker” utståede føflekker og fødselsmerker mm. Laseren kan målrettet gå i dype lesjoner eller behandle overfladiske pigmentforandringer. Eksempelvis kan en solskadet hud med rynker og føflekker få en jevn hudtone og mindre rynker. En slik behandling i ansiktet vil være veldig foryngende og man føler seg veldig fresh. Man beholder sitt naturlige utseende og mimikk. 1-2 behandlinger. (Ved mistanke om ondartede føflekker skal pasienten henvises hudlege.)

Vorter og neglsopp

Laserbehandling av vorter/utvekster er et effektivt alternativ til tradisjonell behandling og er spesielt egnet for store eller utbredte vorter/utvekster og vorter som ikke har respondert på tradisjonell behandling. De fleste vorter blir borte av seg selv, men det kan ta lang tid. Normalt trenger man 1-2 behandlinger.

Enkel og effektiv prosedyre

Laseren er også meget effektiv mot neglsopp. Det er en enkel og effektiv prosedyre, der laserens lys og varme trenger dypt ned i negelen og i vevet rundt. Dette resulterer til at laseren effektivt svekker og dreper neglesoppen. Laserbehandling av neglesopp er den sikreste måten å bli kvitt soppen på. Man trenger vanligvis 3-4 behandlinger.

Hudforyngelse

Fotona sin laser er den nyeste på markedet og studier viser at behandling med denne type laser gir mer langvarige resultater enn andre behandlingsformer. Fotona sin laser jobber med forskjellige supplimerende teknikker for å gjenopprette den naturlige skjønnheten i huden. Laserens hudforyngende behandling er mer presis og kontrollert i motsetning til andre typer hudforyngende behandlinger på markedet.

Hudreperasjoner og gjenoppfriskningsbehandlinger kan utføres hos oss med en kombinasjon av to ulike lasere, som er den nyeste behandlingsmetoden på markedet. Laseren behandler de stedene i huden som trengs å behandles og etterlater den omliggende friske huden urørt. Varmen fra laserenergi stimulerer produksjonen av nytt kollagen i huden, også huden rundt, noe som bidrar
til å øke hastigheten på gjenoppfrisknings-prosessen.

Light peeling – for porer, fine linjer, pigmentert hud og oppstramming av øyelokk

Light peeling brukes for reduksjon av porer, fine linjer, pigmentert hud og oppstramming av øyelokk. Denne type peeling er en skånsom, trygg og kontrollert behandling som fjerner det øverste laget i huden. Denne typen behandling kan man gjenta etter 4 uker om det er ønskelig. For best resultat, anbefaler vi 4 behandlinger.

Medium peeling – for moderate rynker og slapp hud

Medium peeling er en idiell behandling for moderate rynker og slapp hud. Denne typen behandling stimulerer hudens oppbygging av kollagen ved hjelp av varme. Man må regne med en periode med flassing og meget sår og tørr hud i 3-5 dager. Man anbefaler mellom 2-3 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. Man vil da oppnå det samme resultatet som ved en dyp peel. Man kan også benytte seg av denne behandlingen på bryst, hals og hender. Det er veldig viktig å bruke solfaktor 50 i minimum 8 uker etter behandlingen.

Dyp peeling – oppstramming av hud, og reduksjon og fjerning av dype rynker og aknearr

Dyp peeling brukes til oppstramming av hud, og reduksjon og fjerning av dype rynker og aknearr. Du vil også bli kvitt pigmenterte områder i huden. Denne behandlingen vil gi deg fantastiske resultater som vil vare i mange år. Det er veldig viktig med solfaktor 50 etter behandling med dyp peel. Kan brukes i ansikt, på bestemte områder med dype rynker, på bryst og hals. Man trenger i de fleste tilfeller kun en behandling med dyp peel.

Vaskulære misdannelser og sprengte blodkar

Laserbehandlinger brukes stadig oftere for å fjerne synlige blodkar, både ansikt og på kropp. Vaskulære misdannelser som portvin-flekker, venøse innsjøer og hemangiomer blir effektivt borte eller kraftig forbedret. Laserbehandlingen utføres sikkert både i ansiktet og på kroppen. Mange har blodutredelser eller spindelårer i ansiktet og på legger. Laseren fjerner disse trygt og effektivt uten smerter. Uavhengige studier viser at 75% av de som blir behandlet for blodutredelser, spindelårer, variser og lignende ser en dramatisk forbedring. Normalt trenger man 1-2 behandlinger.

4D mini facelift

Oppstramming, rynkereduksjon, og hudforbedring

Dette er en helt ny og revolusjonerende behandling som gir en oppstramming, rynkereduksjon, og hudforbedring. Behandlingen går ut på at man gjennom 3 steg tilfører huden kontrollert varme, som igjen stimulerer huden til å produsere kollagen. Dette gir en oppstramming av huden. Det siste og 4 steget er en lett peel som forbedrer hudoverflaten. Denne behandlingen må gjentas 3-4 ganger med 4-6 ukers mellomrom og gir fantastiske resultater.

Oppstramming av hud på øvre og nedre øyelokk uten kirurgi

Vi utfører også oppstramming av hud på øvre og nedre øyelokk uten kirurgi, men med laser. Denne behandlingen passer perfekt sammen med 4D facelift, eller alene. Du trenger 3-4 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom her også.