Neostrata – peeling og hudpleieprodukter

Neostrata - medisinsk peeling og hudpleie » Kosmed » kosmetisk medisinsk klinikk på Torget i Larvik

Neostrata - medisinsk peeling og hudpleieprodukter » Kosmed

Neostrata medisinsk peeling

Peeling er et engelsk ord og betyr å skrelle. I kosmetisk medisin innebærer det at hudens øverste lag fjernes, slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes.

Dette kan peelingen gjøre:

  • Reduserer rynker
  • Reduserer kviser
  • Neostrata - medisinsk peeling og hudpleieprodukter » KosmedReduserer arr
  • Fjerner pigmentflekker
  • Gir en jevnere hudtone
  • Gir huden glød
  • Gjør huden spenstigere og strammere

Det er ulike grader av peeling. De sterkeste går dypere og vil gi enda bedre resultater, men gir også noe mer ubehag med rødhet, sårhet og flassing, og forlenget tilhelingstid.

Vi anbefaler deg å bruke spesialprodukter fra samme serie slik at rekonvalesenstiden gir minst mulig ubehag og du får et optimalt utbytte av behandlingen.

Ved sterk peeling tar prosessen ca syv dager: behandlingsdagen, to dager med stramhet i ansiktet, to-tre dager med mye flassing og frem til huden er huden er fullstendig helet. Du kan nå glede deg over et flott resultat. Du vil også oppleve at du får bedre effekt av hudprodukter, og makeupen sitter bedre.
Ved de mildeste peelingene kan du oppleve lett rødhet etterpå, men ikke mer enn at du kan feks gå rett tilbake til jobb. Det kan være smart å planlegge tidspunktet for sterke peelinger, slik at flasseperioden å tre dager ikke ytterligere plagsom for deg.

Du må bruke høy solfaktor etter behandlingen og ikke sitte i direkte sollys i minst et døgn etter behandlingen.

Vi anbefaler jevnlig peelinger med mild til moderat styrke. På spesielle problemområder kan vi av og til bruke sterkere peeling under samme behandling.

Neostrata hudpleieprodukter

Neostrata - medisinsk peeling og hudpleieprodukter » KosmedVerdens fremste forskere i kosmetisk dermatologi; professorene Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu har utviklet Neostrata sine hudpleieprodukter. Deres mål var å finne produkter som kunne hjelpe for ulike hudsykdommer. De lykkes ved å finne produkter som hjelper mot hudsykdommene Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopisk eksem m.m. I tilegg fant de under sin forskning produkter som motvirker og minsker synligheten av linjer og rynker. Disse unike produktene har vi tilgjengelig for deg.

Vi anbefaler at du bruker Neostrata produkter sammen med peelingen. Det er ikke et 100 % «must», men produktene vil bidra til å gi deg enda bedre resultater.