Oxygenetix – medisinsk foundation

Oxygenetix - medisinsk foundation » Kosmed » kosmetisk medisinsk klinikk på Torget i Larvik

Oxygenetix - medisinsk foundation » Kosmed

Oxygenetix Oxygenating Foundation

Oxygenetix Oxygenating Foundation er den som lar huden puste best. Den dekker rødhet, arr, ujevnheter og pigmenteringer mens huden heles. Oxygenetix er en medisinsk foundation, trygg for de med akne, rosacea, psoriasis, eksem og sår. Du kan også benytte den etter behandlinger som microdermabrasjon, laser, injeksjoner og peeling. Den har en kremet konsistens, tørker ikke ut og flaker ikke av og resultatet varer hele dagen. Opplev forskjellen Oxygenetix gjør.

Fri for parfyme, oljer og parabener

Ideell for sensitiv, irritert og skadet hud, dette er et must-have produkt. Du dekker, jevner ut hudtonen og heler skadede celler. Fri for parfyme, oljer og parabener er dette et trygt produkt for hud som lett reagerer. Vannfast formula og SPF 25.

Oxygenetix - medisinsk foundation » KosmedEn revolusjon av en foundation!

I utgangspunktet ble Oxygenetix laget for pasienter som trengte makeup etter kirurgiske prosedyrer. Fantastisk dekkevne, om det er grunnet prosedyrer, akne, rasacea, arr eller annet. Med denne foundation kan du ikke bare dekke, den pleier og hjelper huden å heles med et naturlig og svært holdbart resultat. Den finnes I mange forskjellige hudtoner, så kom innom for å finne ut hvem som er riktig for deg.

Oxygenetix Akne Control

Vi har også denne foundationen for deg med akne, Oxygenetix Akne Control. Ett super ionisert oksygenpeptid med 2% salicylsyre. Denne foundationen er betennelsesdempende, anti-inflammatorisk, talgregulerende, reparerende og beroligende. Den renser porene, behandler akne mens den dekker godt.