Profhilo – Oppstramming, spenst og fylde

Populært kalt «Injectable Glow»

Profhilo er en moderne og effektiv injeksjonsbehandling med minimalt nedetid, som glatter ut og fukter huden din fra innsiden. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker å gi huden din det lille ekstra, men som ikke ønsker å bruke fillere. Profhilo påvirker ikke mimikk og endrer ikke konturer eller bygger volum i ansiktet ditt, men gir deg heller en gjennomfuktet, oppstrammet hud med fornyet glød og spenst.

Hvordan virker det?

Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet (64 mg/ 2 ml). Dette vil både fukte huden direkte, men også stimulere kollagen og elastin som medfører en vesentlig forbedring i vevet slik at huden blir oppstrammet, og får økt spenst og fylde.

Stoffet injiseres rett under det ytterste laget i huden ved små nålestikk på det området som skal behandles, og sprer seg i løpet av 12-24 timer. Profhilo stimulerer hudens fasthet ved å binde væske i huden og direkte påvirke produksjon av kollagen og elastin i huden. Dette resulterer i oppstramming og utglatting av linjer.

Typiske områder som behandles med Profhilo er ansikt, hals, hender og bryst. Alle områder skal til å begynne med behandles to ganger med fire ukers mellomrom. Deretter skal man ha vedlikeholdsbehandling hver 4.-6. måned.

 

Les mer om Profhilo på leverandørens nettside

 

Pris:
For best mulig resultat anbefaler vi at man gjør 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom, og deretter cirka 2 ganger i året.
1 behandling: 3.500,-
2 behandlinger: 6.000,-

Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon