Om oss

Kosmed – kosmetisk medisinsk klinikk

Vi er to sykepleiere med videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra Hudpleieakademiet i Oslo ved Jon Langeland. Vi har også en rekke kurs bak oss innen estetiske behandlinger og er opptatt av å stadig utvikle oss. Som kosmetiske sykepleiere er vi opptatt av helhet og et naturlig og vakkert resultat. Vi vil gi gode råd og veiledning. Sammen med deg vil vi finne den beste behandlingen for å gi deg det optimale resultatet. Ofte trenger vi å kombinere hudpleieprodukter og peelinger med injeksjoner og eventuelt laserbehandlinger. Hos oss får du det du trenger.

Trygghet både under og etter behandling

Vi er i et i medisinsk fellesskap på Torget 1 i Larvik og klinikken vil utvikles hele tiden slik at du skal få den beste behandlingen og de beste produktene. Vi jobber kun med godt dokumenterte produkter og maskiner. Vi vil være trygge på at du får produkter og behandles med maskiner som har gjennomgått mange studier som dokumenterer effekten og virkningene. Våre medisinske ansvarlige er Dr. Pinar Taran fra Torget medisinske senter og vi samarbeider med gynekolog Ebbe Grønvold fra Fritzøe klinikk med intime laserbehandlinger. Kompetanse og kvalitet er viktig for oss, vi holder oss derfor hele tiden oppdatert. Du som pasient skal føle deg trygg både under behandling og etter behandling.

Ta gjerne kontakt om du ønsker en uforpliktende konsultasjon.


Ragne Ulnes Sætre : Kosmed

Ragne Ulnes Sætre

Jeg er Ragne Ulnes Sætre, jeg er utdannet sykepleier med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie. Videreutdanningen omhandler både hudpleie og kosmetiske behandlinger som kun utføres av leger eller sykepleiere. Studiet har jeg tatt ved Hudpleieakademiet og Hudklinikken i Oslo. I tillegg har jeg en rekke kurs relatert til behandlingene vi gjør her i Kosmed.

Faglighet er viktig, vi holder til i et medisinsk fellesskap, vi kommer til å fortsette med kurs flere ganger i året og er tilknyttet en ansvarlig lege.

Med vennlig hilsen Ragne Ulnes Sætre

Mobil: 913 66 962


Marthe Sommereng : Kosmed

Marthe Sommereng

Jeg er Marthe Sommereng og er kosmetisk dermatologisk sykepleier utdannet på Hudpleieakademiet. Jeg er også autorisert hos Dr. Stein Tveten og Dr. Anja Lenschow hos Aesthetic Clinic i botox og filler-injeksjoner. Jeg har i tillegg tatt en rekke andre kurs innen medisinske og estetiske behandlinger for sykepleiere. Jeg er meget opptatt av det faglige og at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt både under og etter behandling.

Vi i Kosmed holder oss alltid oppdatert på det nye innen forskning når det gjelder estetikk, for at du som kunde skal få best mulig resultat og behandling.

Med vennlig hilsen Marthe Sommereng

Mobil: 971 90 110


Dr. Peter Zadeh

Dr. Zadeh er medisinsk ansvarlig lege hos Kosmed. Ved siden av er han overlege og endokrinolog på Vestfold sentralsykehus. Peter har over 20 års erfaring innen klinikkmedisin, og bred kompetanse innen laser og dematologiske behandlinger. 

Nye regler fra Helsetilsynet krever at en lege må godkjenne bruk av Botox for alle kunder i kosmetiske klinikker. Dr. Peter Zadeh vil ha ansvar for dette hos Kosmed, og det gjøres digitalt via aestmed.no.

Ønsker du konsultasjon med Dr. Zadeh for kosmetiske hudbehandlinger, hudsykdommer, hormonelle utfordringer eller medisinsk aknebehandling med Isotretinoin kan du bestille dette hos oss.


Ebbe Grønvold - gynekolog Dr. Ebbe Grønvold

Ebbe Grønvold er gynekolog ved Fritzøe klinikk og har lang erfaring med laserbehandlinger fra sykehuspraksis.

Sammen med gynekolog Dr. Ebbe Grønvold tilbyr Kosmed ulike laserbehandlinger for underlivet. Dette er en rask og pasientvennlig løsning hvor man unngår uønskede komplikasjoner, noe som man kan få med tradisjonelle operative metoder. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon.